Young & Glow X MAMASAB Perkenalkan Lip Gloss Edisi Aidiladha

Tampil cantik, berseri dan menyerlah pada Aidiladha kali ini! Istimewa Aidiladha kali ni Young & Glow bersama MAMASAB akan perkenalkan Lip Gloss NEELOFA Edisi Aidiladha. Berkonsepkan ‘Absolute-Lips Yours’, bibir juga merupakan mahkota kecantikan untuk semua wanita dan memiliki bibir yang cantik itu memang menjadi keinginan semua wanita. Anda berhak untuk memiliki bibir yang cantik. Dengan koleksi lip gloss ini akan membuatkan bibir anda kelihatan cantik, berseri, seksi dan menawan.

Untuk edisi Aidiladha kali ini akan menampilkan 2 set lip gloss iaitu kotak Pink dan juga kotak Orange. Menampilkan 3 pilihan warna/shades dalam 1 kotak dan lip gloss kini sudah pun berada pada level yang berbeza kalau nak dibandingkan sewaktu trend permulaan lip gloss pada tahun 60-an, 70-an, 80-an dan 90-an. Apa yang lagi best kali ini untuk pemilihan warna/shades semua lip gloss ini adalah diinspirasikan dari pemilihan warna/shades yang dipilih oleh Neelofa sendiri di London, England.

APA YANG ADA DALAM SETIAP SET?

Set 1: Kotak Pink

Menampilkan 3 pilihan warna/shades:

  • WORKAHOLIC
  • SUPERSTAR
  • JETSETTER

Set 2: Kotak Orange

Menampilkan 3 pilihan warna/shades:

  • CHARM
  • LAVISH
  • CLASSY

Setiap warna/shades adalah sesuai untuk kegunaan harian atau pun ketika anda menghadiri special event atau majlis makan malam. Jika anda tengok setiap warna/shades dari 2 set ini, ada keseimbangan untuk pemilihan warna/shades di mana ada warna/shades yang menyerlah dan ada juga yang agak soft untuk kegunaan harian. Kenapa nak peningkan kalau dah dimudahkan untuk anda buat pemilihan warna/shades dalam setiap set.

Apa yang best dengan Lip Gloss NEELOFA ni?

๐Ÿ’‹ Mengekalkan kelembapan pada bibir serta menyegarkan bibir
๐Ÿ’‹ Menjadikan kulit bibir lembut, licin, berseri dan lembap
๐Ÿ’‹ Tekstur yang tidak berminyak dan tidak melekit memberikan keselesaan pada bibir
๐Ÿ’‹ Memberikan rasa segar, cantik dan bersinar pada bibir
๐Ÿ’‹ Mudah dicuci
๐Ÿ’‹ Packaging yang unik, cantik dan mudah untuk dibawa kemana-mana
๐Ÿ’‹ Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Just guna dan calit nipis pun dah cukup untuk menaikkan seri wajah anda. Pemakaian lip gloss memberikan efek bibir nampak plumpy, juicy, berseri dan segar.

SELF LOVE PROMO

Adakah dah tiba masanya untuk anda beralih pada lip gloss?? Yess! Why not kan.. Trend makeup tahun 2020 lebih segar, ringkas dan natural. So, ini adalah masa untuk anda beralih pada lip gloss.

Sempena Hari Raya Aidiladha ni juga, why not anda jadikan raya kali ini lebih istimewa dengan hadiahkan set lip gloss ini kepada keluarga tercinta, isteri, adik-beradik, saudara-mara atau rakan-rakan anda.

Anda yang membuat pembelian Self Love Promo yang akan bermula 25 Julai 2020 ini, akan menerima FREE GIFT merupakan Pouch Bag Neelofa di dalam setiap set Lip Gloss. Anda boleh Pre-Order sekarang atau buat pembelian secara terus melalui Agent Jualan MAMASAB dan Young & Glow yang sah atau pembelian secara online di www.youngandglow.com.my

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi hotline Young & Glow di talian: 019-270 2222.

By: Shahril Adzrin